Tía Pepa (re)styling

Tía Pepa (re)styling

woensdag 7 augustus 2013

GROENTEN VAN HET BALKON EN BYE BYE PINK

Vorig jaar hadden we al tomaten op ons balkon geplant maar dit jaar hebben we onze moestuin wat uitgebreid met o.a. pluksla, courgette, aubergine, snackkomkommertjes, paprika's en pepers. De tomaten beginnen nu te kleuren maar de eerste courgettes en aubergine zijn geoogst.


Deze zijn gisteren in de ratatouille gegaan.




Klaar om te gebruiken.

De vakantie zit erop, dat wil zeggen, ik hoef nog niet aan de slag maar mijn hubby is al weer begonnen met werken. Voor mij altijd de periode dat ik allerlei klusjes in huis ga doen. Vandaag was het niet zo'n mooi weer dus ben ik begon met de slaapkamer van mijn dochter. Ze is nu 16 en vindt al het roze toch een beetje kinderachtig worden. Ik snap het helemaal dus vandaag de schouders eronder en begonnen met mijn minst favoriete klus, het plafond!!


Ja, ik weet het, schilderen in een lege kamer is veel eenvoudiger. Maar dit is het kleinste kamertje (voorheen babykamer) in huis en om daar een tienerkamer van te maken hebben we een bed en een kast moeten bouwen die je dus niet even kunt verschuiven. Dat wil dus zeggen.......afplakken en eromheen schilderen.


Het bureau staat er ook nog want... Ikea en mijn ervaring met Ikea is, geweldig spul maar een keer in elkaar, vooral laten zitten. De kast bij mijn zoon op de kamer heb ik voor een schilderklus een keer uit elkaar gehaald en hij is nooit meer helemaal lekker in elkaar gekomen.



Voor de muren heeft dochterlief de kleur "Old White" van Painting the Past uitgekozen, die hebben wij ook op onze slaapkamer en dat vond ze een mooie kleur. Ik trouwens ook. 
Hopelijk krijg ik die strepen eronder....


Het is nu avond, het plafond is GELUKKIG klaar, de strepen zijn een keer gedaan en ik heb goede hoop dat het de tweede keer dekt. Ikzelf zit ook helemaal onder want op de een of andere manier klieder ik altijd enorm dus ik snak naar een douche en een wijntje. Morgen weer verder. Het eindresultaat volgt. 

Un abrazo, Pascale

vrijdag 2 augustus 2013

CADEAUTJE

Net terug van vakantie werd ik verrast met de leuke give away van Pascale van de Blog "Indruk". Ik was natuurlijk weer te enthousiast en heb het mooie pakje meteen opengemaakt, dus ik heb geen foto's gemaakt van hoe het hier op de deurmat viel. Ik kan jullie verzekeren, het zag er vrolijk uit en ik was nog blijer met de inhoud.


Perfect formaat tasje voor een avondje uit wanneer je toch alleen maar een lippenstift nodig hebt. Ik moet wel oppassen want mijn dochter vond het ook meteen leuk. 


2 vrolijke sjaaltjes, leuk bij jeans of een witte broek. 

Pascale, nogmaals bedankt, ik ben er erg blij mee. 

Petra, ik ben je niet vergeten. Jouw gewonnen give away komt naar je toe. Ik moet morgen nog even wat verpakkingsmateriaal regelen zodat het pakketje tegen een stootje kan onderweg naar jou toe. 

Ik pak mijn boek er weer bij en  ga nog even nagenieten van de vakantie, dat lukt wel met dit weer. 

Un abrazo, Pascale