Tía Pepa (re)styling

Tía Pepa (re)styling

zondag 3 juni 2012

BROCANTE SERVIES EN CITROENKAARS

Vandaag een optreden gehad met onze Spaanse Tunagroep tijdens het "kikkerconcert" bij het IVN in Aarle-Rixtel. Het was nat en koud. Helaas, want de omgeving is er prachtig en de kikkers deden hun best. Maar het viel niet mee om een beetje fatsoenlijk te spelen. Ik ben toch al niet zo'n geweldige gitarist, en dan met koude vingers en voeten want ik moest natuurlijk toch een leuk jurkje aan en dus hakken eronder. Hoezo ijdel!? Na afloop heb ik nog even rondgelopen met mijn dochter, en grote fan, Veerle. Er stond een leuk kraampje waar we deze citroenkaars kochten.


Het is een echte citroen, uitgehold en gevuld met kaarsvet. IJzerdraadje erom en voilà, je hebt een sfeervolle muggenkaars. Ik heb hem thuis in de boom gehangen in afwachting van beter weer (en muggen). Ik ga denk ik ook eens proberen om ze te maken. Voor de liefhebbers van brocanteservies hier nog een leuk idee wat je er misschien nog mee zou kunnen doen als het niet meer in de kast past.
Grappig toch! De foto's zijn niet helemaal scherp, waarschijnlijk te wijten aan mijn koude vingers. Ik heb inmiddels een lekkere broek en warme trui aan getrokken en ga nu gezellig met een wijntje erbij jullie blogs lezen. Fijne zondag nog.

Un abrazo, Pascale

5 opmerkingen:

 1. oemphf, het was koud vandaag, niet leuk om dan zoiets te doen. Snap helemaal hoor dat je het koud had! Pak maar een lekkere berenburger (juni in nl, mmmm, ik weet het niet)
  xo
  Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer he, het was nat en koud! Ik las net zo koud als met afgelopen Kerst!
  Het citroenlicht vind ik heel origineel.
  De alternatieve servieskast vind ik echt iets voor de tuin, en die heb ik helaas niet.
  Fijne avond!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meteorologisch gezien moet het zomer zijn, maar ik vind het ook steenkoud buiten.
  Wel leuk gedaan trouwens die potjes aan die takken.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een grappig idee zo met het servies! Het past bij mij nu weer in de kasten, dankzij het kastjeperdag, maar ik zal er zeker aan denken als het weer nodig is ; )

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat! Un saludo, Pascale