Tía Pepa (re)styling

Tía Pepa (re)styling

maandag 26 november 2012

IT'S BEGINNING TO LOOK.......


Het begint te kriebelen. Kerst komt dichterbij en ik ben dol op deze tijd van het jaar. Het huis gezellig maken, kaarsjes en open haard aan. Heerlijk. Dit week-end ben ik alvast aan de slag gegaan. Allereerst zaterdagochtend op de markt een mooie dadeltak gekocht en hiermee een leuk stilleven gemaakt op de grote houten schaal.  De kerstballen had ik vrijdag al op de kop getikt voor een leuk prijsje dus de pompoenen zijn naar de tuintafel verhuisd


Geïnspireerd geraakt door verschillende Blogs en Internet heb ik zaterdag bij de bouwmarkt een steigerplank gekocht en zelf een kerstboom in elkaar geknutseld. 



Ik heb het hout gezaagd met de decoupeerzaag waardoor het niet zo strak is maar dat vind ik juist wel leuk bij het steigerhout. Hij ziet er nu erg Scandinavisch uit, ook mooi maar ik wil hem toch liever wat vergrijzen. Vanavond ga ik dus maar eens wat uitproberen op restjes hout. En dan versieren natuurlijk. 


En dan nog een project waar ik mee bezig ben. Deze letters heb ik al een hele tijd geleden bij Xenos gekocht. Ze zijn van karton. Ik heb eerst een proef gedaan met het beplakken met muziekpapier. Een heel gepriegel maar wel leuk geworden. De Xmas letters ga ik schilderen. De eerste laag zit er nu op, warm black van Abondanza krijtverf. Binnenkort het resultaat van de boom en de letters.


Fijne week allemaal. Un abrazo, Pascale

4 opmerkingen:

  1. Wat ziet dit er gaaf uit, dat wordt dit jaar een andere boom als anders!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel mooi uit. Ik zal alvast verklappen dat ik ook zo'n soort kerstboom krijg, maar hij is nog in de maak.
    Ik begin met kerstversiering vanaf de 1e Advent.
    En de dadeltak doet het altijd mooi!

    Lieve groet,
    Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ziet er heel leuk uit heerlijk sfeertje en je boom is super geworden zo ziet je maar wat je kan doen met een plank hahahah prachtige tak heb je op de kop getik ....fijne week lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw knap hoor je kerstboom ! je hebt er een volger bij! ,groetjes Manuela

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat! Un saludo, Pascale