Tía Pepa (re)styling

Tía Pepa (re)styling

donderdag 2 mei 2013

KONINGINNENDAGMARKT/MARKET QUEENSDAY

 

En toen was het zover. 's ochtends om 5.30 uur (!), de laatste kroeggangers waren net op weg naar huis, onze kraam gezocht en begonnen met inrichten. We hadden een prachtige plek aan het water. Af en toe wel wat fris maar als het zonnetje scheen was het toch goed toeven.

And then it was 30th of April. At 5.30 (!) we started decorating our stand. We had a good place along the waterside. 


Met 4 vriendinnen hadden we 3 kamen naast elkaar. Erg gezellig. Ik heb leuk verkocht, vooral de kleinere spullen,  maar het allerleukste vond ik toch wel de enthousiaste reacties van de bezoekers. Iedereen vond mijn tafeltjes prachtig en dat was leuk om te horen. We gaan dus maar lekker door met schilderen en ik zit er toch over te denken om misschien en webshop te beginnen.

With 4 friends we had 3 stands. We had a good time with lots of fun together. I sold well but what made me most happy were the enthusiastic reactions to my tables. It gives me the spirit to keep on painting and maybe start my own webshop.


Mijn dochter Veerle vond het ook erg leuk om mee te verkopen. Zij heeft de oude blikjes verzameling van haar opa verkocht. 

My daughter Veerle also loved to sell stuff. She sold the old can collection from her grandfather.


Ik raakte ook nog aan de praat met een hele lieve dame die helemaal weg was van mijn tafeltjes. Ze zei dat ze thuis nog een tafeltje had staan wat ik wel mocht komen ophalen want ze deed er toch niets mee. Gisteren ben ik dus even bij haar langs geweest en dit is het tafeltje. Lief toch! Een reden temeer om er weer iets leuks van te gaan maken. 

I spoke with a very kind lady who loved my handpainted tables and she offered me this table which I picked up at her house yesterday. Isn't that sweet! One more reason to make something special of this one. 


's Avonds heb ik uiteraard de kroning teruggekeken. Wat was het prachtig en wat zagen Maxima en de prinsesjes er geweldig uit. Nu ga ik me voorbereiden op 5 dagen Sevilla met 35 leerlingen en 3 collega's. Weer even helemaal iets anders. Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik zal proberen om jullie blogs nog even bij te lezen voordat ik vertrek maar ik weet niet of ik nog tijd heb om bij iedereen te reageren. 


In the evening I watched the crowning of our new king and queen. They were lovely. Now I am going to prepare for 5 days Seville (Spain) with 35 students and 3 colleagues. Something completely diferent! I am looking forward to it. 

Un abrazo my fuerte,
Pascale

13 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's en spullen!!
  Oooohhh je moet echt een webshop beginnen!!

  Liefs Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet je kraam er super leuk uit! En zo te horen heb je flink genoten. Dit geeft weer de bevestiging en energie om verder te gaan toch? En zo leuk dat je dat tafeltje mocht ophalen. Lief dat mensen zo met je meeleven - en denken. Mijn collega stuurde laatst op een avond een email met foto's van een kastje dat ze bij hun Kringloop had gezien. Lief hè?
  Nu eerst maar lekker genieten van je Sevilla trip en dan weer lekker verder schilderen/knutselen!
  Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat het zo'n geslaagde dag was! Ik vind de contacten aan de kraam ook altijd erg leuk, ik verbaasde mij de laatste keer daarbij ook zo over het soort mensen dat voorbij kwam...het was écht van alles wat.

  Wat een heerlijk vooruitzicht dat je naar Sevilla gaat! Dat klinkt bijzonder goed! Ik wens je daar een aantal heerlijke dagen toe!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat het zo'n geslaagde dag was en dat je zoveel complimenten kreeg.
  En nu een uitstapje met je leerlingen. Ik wens jullie een goede tijd en veel plezier!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je een geslaagde dag had met je kraam. Veel plezier in Sevilla!

  Lieve groet, Roelie de hortensiatuin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je enthousiaste reacties kreeg! ik wens je heel veel plezier in Spanje, liefs Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, ik zou zeker 'werk' maken van je mooie maaksels!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er superleuk uit, je kraam!!
  Wat fijn dat je goed verkocht hebt zeg.
  Het tafeltje van de oude dame is echt een heel leuk model, daar ga jij vast weer iets moois van maken.
  Veel plezier in Sevilla!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je kraam ziet er erg leuk uit en het verbaast me dan ook niets dat je goed verkocht hebt! En leuk dat mensen je spontaan meubeltjes gaan aanbieden. Voor je het weet heb je een heel netwerk om je heen! Echt een reden om een webwinkel te beginnen, toch?
  Heel veel plezier in Sevilla!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super dat je het zo naar je zin hebt gehad en dat je lekker wat verkocht hebt, dat stimuleert! Inmiddels zit je misschien al in Sevilla, ik wens je leuke dagen daar (mocht je het toch nog lezen)!
  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kijk dat vind ik nou leuk. Iemand die geniet van je passie en spontaan haar tafel aanbiedt!! Hoe leuk is dat? Het plaid is idd van de Ariadne. In het echt wat zachter roze als dat in het blad staar...

  Lieve groet,
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Amei conhecer o seu blog e achei maravilhoso. Me visite:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
  Siga-me e pegue o meu selinho!!!

  Obrigada.

  Beijos Marie.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat! Un saludo, Pascale