Tía Pepa (re)styling

Tía Pepa (re)styling

woensdag 2 januari 2013

A NEW START


  Tafeltje 1e keer

Allemaal een heel gelukkig en vooral gezond 2013 toegewenst. Ik hoop dat we er een mooi en creatief jaar van gaan maken met z'n allen. Vorig jaar in maart ben ik voor het eerst begonnen met bloggen. Ik vind het enorm leuk om te doen en om al jullie leuke posts te lezen en ideeën op te doen. Ik krijg er vaak goede zin van. Ik heb een tijdje een interieuradviesbureau gehad en verkocht ook door mezelf opgeknapte meubeltjes. Door omstandigheden ben ik daar afgelopen juni mee gestopt maar het blijft toch kriebelen. Ik kan het niet laten om met de kwast in de weer te gaan en van een afdankertje weer iets leuks te maken. Daarom heb ik besloten om het maar weer op te gaan pakken. Ik heb mijn Blog dus ook alvast een make-over gegeven en er wat foto's op geplaatst van eerdere projecten. Nog steeds ben ik niet helemaal tevreden over de indeling dus ik blijf ermee stoeien. Op andere Blogs zie ik onderaan sjablonen staan die ik bij Blogger niet tegenkom. Misschien kan iemand me daar tips over geven.

Tafeltje 2e keer

Dit tafeltje was oorspronkelijk bruin. Ik had het eerst opgeknapt zoals hier helemaal bovenaan.  Maar toen meldde zich een koper die op mijn site tafeltjes had zien staan in de kleurstelling wit/grijs-bruin. Dat vonden ze mooier en dus heeft het tafeltje een 2e make-over gehad. Ik ben benieuwd welke van de twee jullie het leukst vinden.

 Hier zie je hem in originele staat.

Ik heb nog  heel wat tafeltjes en kastjes in de opslag staan dus ik kan vooruit de komende tijd. 

Un abrazo, Pascale

7 opmerkingen:

 1. Wat goed dat je dat weer opgepakt hebt. Ik denk dat ik zelf voor de eerste versie zou gaan, één kleur komt toch iets rustiger over en daar hou ik wel van!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, als het blijft kriebelen moet je je liefde weer oppakken. Ik vind beide uitvoeringen wel mooi, het is hoe je er tegenaan kijkt en waar die moet staan. De tweede vind ik qua kleur een beetje beter bij de vloer en de muur passen.
  Veel plezier er mee!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijk he zo bezig zij het blijft kriebelen ik weet er alles van ...vind tafeltje 1 er leuk maar ieder zijn smaak natuurlijk ook de drie bijzet tafeltjes zijn erg leuk geworden ..... wens je veel plezier ermee ga vooral zo door ...fijn weekend lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What great transformations! Love your beautiful painted furniture!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Pascale.

  Het wit met grijs tafeltje is eerder mijn ding.
  Maar ik vind op de eerste foto het tafeltje mooier.
  Gek hé

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een mooie metamorfose, vooral de 2e foto. Ik heb zelf ook zo'n zelfde tafeltje een keer veranderd.
  Bedankt voor je reactie en leuk dat je mijn blog volgt.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat! Un saludo, Pascale