Tía Pepa (re)styling

Tía Pepa (re)styling

maandag 14 januari 2013

WINTERTIMEGisteren liet ik jullie onze televisiehoek zien. Vandaag de achterkamer waar we ook een zithoek hebben met een soorgelijke lage kast. In de manden zit nog lego maar dat kan ik wel opruimen want daar wordt nu niet meer mee gespeeld. Hoewel het verleidelijk is om al aan de lente te denken is het vandaag flink koud en heb ik het rendiervacht dus nog lekker liggen.


Yesterday I showed you our television corner. Today the backside of the livingroom with the same sort of low table as on the frontside. In the baskets we put the toys, but frankly, they don't play with it anymore. The coffeetable is an old travel trunk from an oncle how went to the Duthc Indies with it. It's over 70 years old.De "salontafel" is een oude hutkoffer die nog ooit mee naar Nederlands-Indië is geweest. Hij moet meer dan 70 jaar oud zijn en kwam van een oom van mijn man. We hebben er wieltjes onder gezet zodat het wat luchtiger oogt. 


Ook de kussens op de sitetable zijn nog in wintersfeer. Deze heb ik vorig jaar al gemaakt. 

After Christmas we all look forward to springtime, however, it's freezing cold here. So the pillows are still in wintertheme.


Zaterdag op de markt zag ik al pioenrozen staan. Ik ben dol op pioenrozen maar in januari.... Nee, voor mij nog niet. De dadeltak is mooi paars nu dus die doet nog even dienst.

Er is sneeuw voorspeld voor morgen. Ik heb net nog even een paar fijne handschoenen gekocht voor op de fiets. Laat maar komen dus. 

Tomorrow it will be snowing so I bought some nice gloves today. I am ready for it. 

Un abrazo, Pascale

7 opmerkingen:

 1. Deze winterse taferelen in huis blijven voorlopig nog wel van toepassing, want er wordt langdurige vorst voorspeld. Lekker hè zo'n vacht, hier ligt een nepperd op de bank en dat voelt zo lekker zacht!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We krijgen gelukkig een koude periode dus jouw
  kamer kan nog wel eventjes in 'n winters aanzien blijven.
  Prachtige dadeltakken heb je zeg.....dus toch nog maar
  van genieten. ...de pioenrozen komen later in het jaar wel weer.
  Fijne avond, Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellige woonkamer heb je Pascale en ik vind de wandkleur ook zo mooi. Heerlijk winters met het rendiervacht, ben er dol op hihi.
  Je tv-hoekje uit je vorige post is ook mooi met het lage kastje en mooie accessoires.
  Fijne avond en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er prachtig uit en die vacht superrrr helemaal mij dingggg geniet nog lekker van de wintersfeer want dat is het nog hahahaha en die sneeuw nou die heb je gekregen hahahha fijne week ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke winter sfeer heb je in huis, Pascale.
  En een mooie witte wereld erbij helemaal super toch!!
  Fijne dag groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmmm....heerlijk warm wintervachtje. Mooie fruitprenten hangen er aan de wand!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat! Un saludo, Pascale