Tía Pepa (re)styling

Tía Pepa (re)styling

zondag 13 januari 2013

TELEVISIEHOEK/TELEVISIONCORNER


Vandaag onze televisiehoek. Al op meerdere blogs voorbij gekomen en meestal het minst gefotografeerde hoekje van de kamer omdat de televisie nou eenmaal niet zo'n decoratief element in huis is. 

As shown on more Blogs these days, our televisioncorner. Not so frequently shown on pictures because the televison is not the most stylish item in our homes. 


De lage kast hebben we zelf gemaakt van MDF. De boekenkasten stonden er al en zijn ook op maat gemaakt. We hebben het audio/TV meubel hierop aan laten sluiten. Het kleed hebben we pas nog bij Ikea gekocht. Het is heerlijk zacht en warm. 

The TV furniture is made by ourself, even as the bookcase. The carpet is new and it is nice and soft.


Links de open haard. De houtmand zit lekker vol want over een uurtje of zo gaat de haard aan. Heerlijk genieten van de zondagmiddag.

To the left is the fireplace. There's lot's of firewood so in an hour we will make a fire and enjoy a lovely sunday afternoon. 

Un abrazo muy fuerte, Pascale4 opmerkingen:

 1. Leuk om ook jouw tv hoek te zien en handig dat je er ook nog het een en ander op kunt bergen. Mijn oog valt ook op je mooie etagère die er staat!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De TV...het blijft een onding in onze kamers maar
  jij hebt het mooi opgelost hoor.
  Inderdaad leuk dat je er nog wat naast kunt zetten.
  Staat erg gezellig zo hoor.
  Fijne week, Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gezellig hoekje met je tv.
  En ja je moet hem toch ergens kwijt.
  Mooie openhaard heb je.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt toch wel een gezellige hoek met de tv. Juist omdat hij geintegreerd is tussen allerlei spullen valt hij niet eens zo heel erg op. Het blijft nu eenmaal geen mooi woonobject, maar wordt toch veel gebruikt en heeft dus een plaatsje nodig.
  Je hebt het mooi opgelost.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat! Un saludo, Pascale