Tía Pepa (re)styling

Tía Pepa (re)styling

maandag 7 januari 2013

EN DE NIEUWE WOONKLEUR IS......


ORANJE!!!!

Ik zie jullie bedenkelijk kijken nu maar ik zal het even uitleggen. De kerstboom is er afgelopen zaterdag uitgegaan en we zijn meteen naadloos overgegaan in het carnavalsseizoen. Oké, dat ga ik verder niet uitleggen, je bent ermee opgegroeid of niet. Mij is het met de paplepel ingegoten dus..... En nu is het zo dat mijn lieve echtgenoot dit jaar onze vereniging voor mag gaan als prins. Onze vereniging heet carnavalsvereniging De Oranjebuurt, naar de buurt waar we wonen, vandaar dus het oranje. Normaal versier ik alleen tijdens carnaval het huis met wat oranje ballonnen, boa's etcetera. Maar omdat het een speciaal jaar is en carnaval  vroeg valt leek het me leuk om nu alvast wat oranje styling toe te passen. De bloemen zijn in ieder geval oranje en ik had ook nog wat oranje kaarsen liggen.Dit leuke krukje is van karton en kregen we vorig jaar cadeau van carnavalsvrienden. Je kunt er overigens gewoon op gaan zitten. 


De vaas is van rubber. Grappig toch. Je kunt hem in 2 vormen gebruiken, zoals hierboven.


Of je vouwt de rand naar binnen zoals hier.


Net echt sloophout.......

Ik moet zeggen, die oranje accenten geven wel een lekkere zonnige touch in deze donkere januaridagen. Ik vind het niet misstaan. Ik heb nog hele mooie oranje velours liggen, daar ga  ik nog wat leuke kussentjes van maken.


Deze is sylistisch natuurlijk helemaal niet verantwoord maar ja het hoort erbij hè.

Ik wens jullie allemaal een fijne week toe.

Aláááááf, Pascale

6 opmerkingen:

 1. Hola Pascale, gracias por tu visita, me encanta tu Blog, generalmente paso por aquí aunque a veces sin tiempo de comentar, me encantan las restauraciones que haces, yo a veces también hago algunas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh gelukkig, het is jouw woonkleur en niet de algemene trend...een zucht van verlichting hihi. Ik ben niet opgegroeid met carnaval en val dus onder dat soort dat er niets mee heeft. Ik frons ook altijd mijn wenkbrauwen als ik die prinsen met grote veren op hun hoofd op zo'n kar zie staan ;)! Maar ik wens je man toch een heel bijzonder carnavalsjaar toe hoor...in het oranje!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor, carnaval, ik heb mijn man er leren kennen! Veel voorpret en lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben helemaal niet opgegroeid met Carnaval, maar ik begrijp dat je hier niet onder uit kunt/wilt. Zoals je zegt, het hoort erbij en het ziet er zonnig uit, maar oranje is niet echt mijn kleur, noch voor interieur, noch voor kleding.
  Maar ik wens jullie heel veel plezier met alle voorbereidingen.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo knal je het nieuwe jaar vrolijk in! En met deze somber dagen buiten staat dit toch wel heel fleurig. Veel plezier met carnaval.
  Lieve groet,
  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben niet van de carnaval sorry heb er niet zoveel mee maar vind je rozen wel mooi hahahha ook je krukje vind ik super leuk ...wens je in iedergeval wel heel veel plezier toe met alle voorbereidingen ....fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat! Un saludo, Pascale